Meer informatie over een onderwerp in de video?
klik op dit icoon

Over IQWOON

menu

IQWOON is er voor jou

IQWOON bestaat uit mensen. Mensen met de ambitie om jou zorgeloos te laten wonen. Nu en later.

Dat doen we door jou centraal te stellen. Daarom heten we ook IQWOON, het gaat tenslotte over jouw hypotheek! Jij krijgt van ons een eigentijdse hypotheek die voldoet aan alle moderne voorwaarden. Dat hebben we voor je geregeld! We begrijpen dat je rente scherp moet zijn. De voorwaarden van jouw hypotheek zijn helder en flexibel. Je hypotheek is nu en later goed geregeld. Hoe we dat voor je doen? Kijk voor meer informatie bij Jouw hypotheek


Meer over de IQWOON hypotheek
IQWOON

Jouw hypotheek

IQWOON stelt jou centraal. Je krijgt van ons moderne voorwaarden waar je jouw hele looptijd van jouw lening wat aan hebt. Of je nu in loondienst werkt of zelfstandig bent. Is de rente lager op het moment dat je bij de notaris zit, dan krijg je van ons die lagere rente. Zo weet je zeker dat je altijd de beste deal hebt!

 

Heb je een hypotheek zonder NHG en los je af dan wordt je rente automatisch door ons naar beneden aangepast en hoef je maandelijks minder te betalen.

En ga je ooit verhuizen en wil je je rente meenemen naar je volgende woning? Dan kan! IQWOON is jouw hypotheek, nu en later.


IQWOON verlaagt automatisch de renteopslag

Renteopslag, een veelbesproken onderwerp. Op maandag 20 november werd er tijdens de uitzending van Radar aandacht aan besteed.

Lees meer

IQWOON als een van de beste aanbieders uit test Consumentenbond met toepassen automatische risicoklasse aanpassing

IQWOON past automatisch de risicoklasse op de renteherzieningsdatum aan en komt daarbij als positief uit het onderzoek van de Consumentenbond.

Nieuwe leidraad boeteberekening - wat doet IQWOON?

Heb je na 14 juli 2016 jouw hypotheek helemaal of voor een deel eerder terugbetaald?

IQWOON

De organisatie

IQWOON is een handelsnaam van Quion Hypotheekbemiddeling B.V. IQWOON bemiddelt in hypothecaire leningen van IQWOON Hypotheken 1 BV. Quion Hypotheekbemiddeling B.V.  is statutair gevestigd te Rotterdam, KvK 24197361 en kantoorhoudend aan Fascinatio Boulevard 1302, 2909 VA Capelle aan den IJssel. Quion Hypotheekbemiddeling  B.V. is opgenomen in het register van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) als aangesloten instelling van Quion Groep B.V. onder nummer 12008697. Quion mag jou geen advies geven. Voor advies kan je contact opnemen met jouw financieel adviseur.


IQWOON Hypotheken 1 B.V. is de aanbieder van de lening voor uw woning IQWOON Hypotheken 1 B.V. is statutair gevestigd te Rotterdam, KvK 65444256 en is kantoorhoudend aan Fascinatio Boulevard 1302, 2909 VA Capelle aan den IJssel. IQWOON Hypotheken 1  B.V. is opgenomen in het register van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) onder nummer 12044101.